Nagovor direktorja


Pozdrav direktorja                                                                                    

Lepo Vas pozdravljam v imenu kolektiva PUP Velenje in v svojem imenu ! Prav je, da ste se ustavili na naši spletni strani, saj Vam imamo veliko povedati in prikazati o našem delu in poslanstvu. Podjetje PUP Velenje d.d. je bilo ustanovljeno z namenom, da nudi kakovostne storitve za urejeno in prijazno bivalno okolje na območju tedanje Občine Velenje, kasneje pa za celotno Savinjsko – šaleško regijo.

Menimo, da nam je to uspelo, saj se je Mestna občina Velenje v zadnjih desetih letih redno uvrščala med najlepše urejena večja mesta v Sloveniji, pa tudi v mednarodni konkurenci se je dobro odrezala. V letu 1999 je sprejela zlato priznanje Entente Floral, leta 2008 pa je gostila tudi Evropsko floristično prvenstvo.

Podjetje je ob izvajanju vzdrževalnih storitev na javnih mestnih površinah vseskozi razvijalo tudi storitve za občane in s svojimi cvetličarnami zagotavljalo pestrost in aktualnost ponudbe cvetja za vse letne čase in priložnosti.

Če si želite polepšati dom, urediti njegovo okolico ali prijateljem podariti izbrano opremljeno darilo, se  vsekakor oglasite pri nas, ne bo Vam žal !
 

                                                                       direktor:
                                                                       Janez HERODEŽ